Asociatia AtelieR de Cuvinte

Plata online – Netopia

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul firmei, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigura deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și încriptate.

Pentru efectuarea plății vei introduce numărul cardului tău, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta). Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii tale, indiferent de valuta pe care o ai in cont.

Plata prin transfer bancar

Se poate efectua plata prin transfer bancar urmând ca serviciile să fie prestate după încasarea banilor în contul prestatorului – Asociația AtelieR de Cuvinte .

Dacă nu ai internet banking poți accesa serviciile Poștei Române sau ruga un prieten care are activată această opțiune să facă plata respectivă pentru tine fără a uita să specifice la mențiuni numele persoanei care se înscrie și denumirea propusului. Pentru situația în care apelezi la Poșta Română trebuie să le dai datele contului bancar și această adresă poștală: 300673 Timișoara, str. Gavriil Musicescu nr. 69.

Dacă nu vrei să-i deranjezi pe prietenii sau cunoscuții tăi cu asta, poți merge la orice filială a băncii care ți-a emis cardul și să faci un transfer din contul tău în contul de plată fără a omite să menționezi numele persoanei care se înscrie și denumirea produsului.

În situația în care evenimentul se organizează live poți plăti cash, doar să ne anunți.

Important:

În cazul plăților online

Vânzătorul/Prestatorul nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă față de moneda națională (leul românesc).